dsc06120

Seguiment de l’embaràs

Us proposem acompanyar-vos des del moment que desitgeu. Podeu fer el seguiment de l’embaràs amb nosaltres des del principi o bé fer-ho paral·lelament al que hagueu triat, ja sigui en assistència pública o privada. És convenient que ens veiem un mínim de 4 visites abans del part.

Pots consultar sempre qualsevol dubte o problema que et sorgeixi des del moment que ens confirmis que vols la nostra atenció fins que finalitzin les nostres cures postpart, encara que en realitat podràs comptar sempre amb nosaltres.

Durant les visites de seguiment, a més de comprovar l’estat de salut tant de la mare com del nadó intrauterí comentarem les proves diagnòstiques, us ajudem a aclarir dubtes i compartirem tot el que vulgueu: emocions, somnis, expectatives i pors. Per a nosaltres és important conèixer bé a cada parella que atenem perquè ens ajuda a saber acompanyar durant tot el procés de forma individualitzada. No totes les dones tenen les mateixes necessitats. Ens agrada que en les visites pugueu estar sempre tots dos, però no és imprescindible, si que ho és durant les visites de l’últim més. Estem de guàrdia des de la setmana 36. Ens coneixeràs a totes però tindràs una llevadora més propera de referència. Normalment anem dues llevadores al teu part.

En la setmana 37 de l’embaràs farem la primera visita domiciliària que té com a objectiu:

* Comprovar estat de salut de la mare i el bebè.
* Revisió del material per al part i per l’acollida del nadó
* Establir un bon pla de trasllat per si fos necessari.
* Tenir clar com arribar i aparcar a prop.
* Valorar les possibilitats a nivell d’instal·lacions per al muntatge de la piscina

A partir d’aquesta visita el seguiment continua a casa vostra. La freqüència de les visites de la setmana 37 fins al moment del part es decideix en funció de cada dona.

Durant l’embaràs, part i postpart, a més de les visites que realitzem periòdicament sempre podreu comptar amb el suport continu del nostre equip per telèfon i / o correu electrònic.

Considerem el període de postpart com una etapa especialment sensible per a tota la família, per això, la nostra presència és molt intensa durant el puerperi. L’atenció a la lactància i primera criança requereix de suport individualitzat que en alguns casos pot allargar fins a la quarantena, i no donem per finalitzada la nostra tasca fins que veiem que la lactància materna està instaurada i mare i nadó estan bé.