YOGA PRENATAL Y POSPARTO – Ali Sánchez

Ioga Embaràs

Són classes per poder treballar l’escolta d’una mateixa, donar l’espai per sentir el teu cos, per coneixe’t, per poder portar el límit físic i emocional i veure’t com reacciones, com amb l’ajuda de la respiració pots traspassar aquest límit, sentir la intensitat en el teu cos i sostenir-la, alliberant la tensió i deixant-la anar. El part és el moment més animal d’una dóna on sents la teva força interior.

Treballem tot això amb asanas, pranayamas, exercicis de resistència, mantras i un tancament de relaxació.

En les classes tindràs l’oportunitat d’estar amb dones com tu, compartint inquietuds i ajudant-vos entre vosaltres, formant aquesta tribu tant important per la maternitat.

 

 

Ioga Postpart

Amb l’arribada del bebè també arriben un torrent d’emocions, de noves i desconegudes situacions on a vegades els dubtes no ens deixen veure quin és el camí.

Les classes són un espai tranquil, pausat, segur, on poder venir amb el teu petit i dedicar un temps a cuidar-te interna i externament respectant el vincle materno-filial.

Ens centrem en alleugerir els dolors propis del postpart, recuperar i enfortit el sol pelvià i la zona abdominal amb hipopressius i respiracions especifiques. Pujar l’energia a traves de pranayamas.

L’ultima estona de la classe els hi agraïm els nostres fills el temps que ens han regalat per nosaltres amb uns petits massatges i cançons per ells

Qui és Ali Sanchez?

Tot comença amb el naixement i així és com el ioga va començar a formar part de la meva vida. Tenint el meu primer fill dins el meu ventre vaig conèixer el ioga i pausadament va anar calant en mi. Aquella hora era màgica, es respirava il·lusió en l’ambient i es compartien pors, inquietuds, alegria i ens emocionàvem totes juntes quan una de nosaltres paria. Es va crear un cercle de dones unides, per aquell moment vital i únic que totes estàvem vivint.

Així que el camí només acabava de començar…Vaig decidir dedicar-me el meu fill, deixa la feina i viure plenament allò que la vida em portava. Em vaig formar com a Doula a Mares Doules, amb FEDECATA com assessora de lactància, perquè tota dona que vulgui, pugui alletar el seu fill tot el temps que ella desitgi i professora de ioga per l’embaràs i el post part. Finalment, amb la força que em va donar el naixement del meu segon fill, vaig donar el salt a formar-me en Kundalini Ioga.

I ara?…Ara queda una vida per gaudir-la!