Pediatria – Raquel Montfort

Raquel Montfort
Dies de visita: dimecres de 10 a 14h, encara que podem trobar un altra horari.
Per cites  info@mesquepediatria.cat
www.mesquepediatria.cat
També pots llegir les meves publicacions a Facebook en català o Facebook en castellà

Qui sóc?

Sóc Raquel Monfort Gil, pediatra respectuosa (o almenys així em considero),

Assessora de Lactància Materna, i mare de tres tresors.
Màster en Medicina Tropical i Salut Internacional per la Universitat de Barcelona, també tinc formació en Homeopatia, i en Tècnica quirúrgica de Frentecomia.
Experta en BLW, amb un treball premiat al 31º Congreso de la Sociedad Española de Pediatría ExtraHospitalaria l’any 2017.

Des que vaig acabar la carrera de Medicina i la especialitat de Pediatria, fins a dia d’avui, he recorregut un intens camí fins a ser la pediatra que sóc ara, lluny de la teoria quadriculada que vaig estudiar. Els meus parts, els meus fills i experiències amb la lactància materna i la criança m’han donat una altra visió de la pediatria, i van remoure sentiments, els qual he aprofundit amb ciència. Tot això per poder ajudar als milers de mares/pares que atendré en la meva vida professional.

Com Assessora en Lactància Materna, he creat 2 grups de suport al dos centres d’Atenció Primària on he treballat. També vaig formar part de la creació del Comitè de Lactància Materna de l’Hospital de Mútua de Terrassa, establint un  protocol de LM per a tota l’àrea pediàtrica d’atenció primària, neonatologia, sala de parts i hospitalització.

Practico una PEDIATRIA RESPECTUOSA, integral, centrada en el nen i no en una malaltia  aïllada. Una medicina el més natural possible i, sobretot, sense presses, valorant el desenvolupament psicomotriu del nen@ des dels seus primers dies, i totes les circumstàncies que poden afectar-lo en el seu futur psíquic i físic.

Disposo de vacunes per a aquells que volen vacunar als seus fills i respecto als que no en volen posar. Estic sempre oberta al diàleg sobre aquest tema, i el que es refereix als tractaments. Faig servir homeopatia combinada amb medicina alopàtica.